Divac pojačao konkurenciju na "kecu" u Kingsima

Sakramento Kingsi pojačali su se na poziciji plejmejkera dovođenjem Amerikanca Tajlera Julisa.

Izvor: LN

Sreda, 25.09.2019.

11:10

Divac pojačao konkurenciju na
Julis, desno, u duelu sa Džonom Volom (Patrick Smith/Getty Images)

Julis, koji je prošlu sezonu proveo igrajući za Golden Stejt i Čikago, nije još dobio mesto u konačnom rosteru Kingsa, već će za njega morati da se izbori.

23-godišnji plejmejker bio je pik druge runde 2016. godine počevši karijeru u Finiksu, ali nije opravdao očekivanja tokom dosadašnjeg dela NBA karijere.

On će biti u izboru za rezervnog plejmejkera ekipe kojoj je generalni menadžer Vlade Divac, s obzirom da je pozicija za startnog pleja rezervisana za Dierona Foksa.

Pored Julisa novi trener Kingsa Luk Volton na poziciji "jedan" moći će da se odluči i za iskusnog Korija Džozefa, kao i Jogija Ferela.

Podsetimo, Kingsima je prošle sezone za "dlaku" izmakao plej-of, pošto su završili na devetom mestu zapadne konferencije sa učinkom od 39 pobeda i 43 poraza.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: