"Šek je zabranio saigračima da loptu dodaju Kobiju" VIDEO

Svađa između Šekila O'Nila i Kobija Brajanta rastavila je tim Los Anđeles Lejkersa koji je bio jedan od najdominantnijih sastava koje smo ikada videli.

Izvor: SN

Četvrtak, 05.09.2019.

20:30

Photo by Kevork Djansezian/Getty Images

Opšte je poznato da su Lejkersi sa početka 21. veka bili jedna od najdominantnijih ekipa svih vremena, oni su, verovali ili ne poslednja ekipa koja je uspela da se tri puta u nizu okiti šampionskom titulom.

Sve je počelo da se raspada neslogom dve velike zvezde, centra Šekila O'Nila i beka Kobija Brajanta i njihova era se završila porazom od Detroit Pistonsa.

Njih dvojica su se često raspravljala oko Kobijeve sebičnosti i Šekovog nezalaganja, a bivši NBA košarkaš i saigrač Šekila O'Nila, Radža Bel, otkrio je da je Šekil O'Nil imao signal kojim bi zabranjivao saigračima da dodaju loptu Kobiju Brajantu.

"Šek mi je ispričao jednu priču. Pazite, imali smo momka u timu po imenu Gordan Giriček i on bi ušao u igru i ispalio svoj broj šuteva ma šta god da se desi i kakav god da je timski dogovor. Tada nam je Šek prišao i palčevima pokazao simbol i rekao da kada on to bude pokazao niko ne sme da doda loptu Gordanu Giričeku. I kada sam ga je pitao odakle mu to, a on mi je ispričao da je tako branio saigračima da dodaju Kobiju loptu", rekao je Radža Bel.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: