"Njujork će uvek biti grad Niksa"

Novi krilni centar Njujork Niksa rekao je da su Bruklin Netsi sjajan tim, ali da se zna ko je "glavni" u Njujorku.

Izvor: SN

Ponedeljak, 02.09.2019.

18:13

Photo by Harry How/Getty Images

Njujork Niksi i Tadž Gibson su dogovorili dvogodišnju saradnju vrednu 20 miliona dolara i ovo će tridesetčetvorogodišnjem košarkašu biti četvrta ekipa u karijeri.

"Njujork će uvek biti grad Niksa. To je nešto na čemu smo svi odrasli. Netsi imaju sjajan tim, igraju odlično košarku i to ne želim da osporim, ali ja sam odrastao gledajući Džona Starka i bio sam veliki fan Njujork Niksa. Vremena se menjaju, ali u Njujorku jedna stvar zauvek ostaje – gde god se okreneš vidiš obeležje Niksa", rekao je Tadž Gibson.

Gibson je rođeni Njujorčanin, a studirao je na prestižnom univerzitetu USC (Južna Kalifornija) i biran je od strane Čikago Bulsa kao 26. pik prve na NBA draftu 2009. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: