Rasel: Klej, Kari i ja? Bićemo kao u igrici

Košarkaš Golden Stejta D'Anđelo Rasel otkrio je da se oseća 'kao u video igrici' pošto će mu saigrači naredne sezone biti Stef Kari i Klej Tompson.

Izvor: SN

Subota, 10.08.2019.

14:40

Rasel: Klej, Kari i ja? Bićemo kao u igrici
Photo by Elsa/Getty Images

DiAnđelo Rasel je tokom leta napustio Bruklin Netse i svoju karijeru će nastaviti u Golden Stejt Voriorsima i popularni "Di Louding" nije krio oduševljenje zbog toga.

"Osećam se kao u video igrici. Imate tri igrača koji mogu vrlo dobro da šutiraju za tri. To je vrlo dobro za navijače. Na kraju krajeva, trojka vredi više nego dvojka", rekao je Rasel.

Na pitanje koliko može da nauči od Karija, koji je jedan od najboljih plejmejkera u NBA, mladi košarkaš je rekao da će upijati sve poput sunđera.

"Biću kao sunđer. Mogu da nauči mnogo od svih, počev od trenera koji je u Kući slavnih. To je kul. Liga se promenila na toliko mnogo načina. Više nema plejmejkera, više nema centara. Mislim da imamo mnogo igrača koji će samo meni dozvoliti da budem košarkaš - a ne da se fokusiram na vođenje ekipe ili na defanzivu ili šta već", poručio je DiAnđelo Rasel.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: