Kevin Durent je u toku sezone prestao da komunicira sa saigračima

Američki krilni košarkaš Kevin Durent i njegovi saigrači iz Golden Stejt Voriorsa nisu baš bili u najboljim odnosima protekle sezone.

Izvor: SN

Petak, 09.08.2019.

18:40

Kevin Durent je u toku sezone prestao da komunicira sa saigračima
Photo by Vaughn Ridley/Getty Images

Kako je preneo američki novinar Kris Hejns Kevin Durent je negde na polovini sezone prestao da razgovara sa svojim saigračima i tada je bilo više nego jasno da će napustiti Voriorse.

"Durent je u svlačionici Voriorsa bio kao na pustom ostrvu. Nijedan saigrač mu nije bio blizak, osim Kvina Kuka koji dolazi iz istog kraja kao Durent. Ipak, Kuk je jedan od mlađih momaka u ekpi i nije baš jedan od važnijih u franšizi", rekao je Hejns kada je gostovao Kolinu Kauherdu u njegovoj emisiji.

Hejns je takođe naveo da je Durentovo ćutanje počelo kada su za njega počeli da se interesuju Njujork Niksi.

"Kada su počele priče da Njujork Niksi žele Kevina Durenta tada se otprilike desio i onaj incident sa Drejmondom Grinom i od tada je on ulazio u arenu i izlazio iz iste potpuno sam i nikada ni sa kim nije govorio", nastavio je Hejns.

Kevin Durent će od naredne sezone nastupati za ekipu Bruklin Netsa, ali je pitanje kada će ponovo zaigrati pošto je u doigravanjima pokidao ahilovu tetivu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: