Niksi planirali da ponude ugovor Melu

Njujork Niksi hteli su da ponude ugovor Karmelu Entoniju i time ga vrate u "Medison Skver Garden", međutim ubrzo su odustale od te namere.

Izvor: PT

Sreda, 31.07.2019.

21:20

Niksi planirali da ponude ugovor Melu
Photo by Elsa/Getty Images

Prema pisanju "The Athletic", Niksi bi ponudili Melu novi ugovor da su uspeli u nameri da dovedu Kajrija Irvinga i Kevina Durenta.

Ali, kako nisu uspeli u toj nameri, pošto su Durent i Irving odlučili da odu u Bruklin Netse, Niksi su odustali od vraćanja Mela.

Njihova zamisao je bila da sa Irvingom i Durentom imaju šampionski tim, kojem bi Melo umnogome pomogao, međutim kako nisu uspeli u toj nameri, okrenuli su se drugom planu.

Niksi sada idu u drugom pravcu, teško će biti konkurenti i za plej-of, pa im samim tim Entoni ne treba.

Između ostalog, malo je verovatno da će Karmelo Entoni potpisati za Los Anđeles Lejkerse, pa se postavlja pitanje gde će desetostruki Ol-star košarkaš igrati naredne sezone.

Šems Čaranija navodi i da se Melo neće vratiti u reprezentaciju SAD za Svetsko prvenstvo u Kini.

Tridesetpetogodišnji košarkaš jedan je od najboljih poentera koje je 21. vek video. U karijeri je odigrao 1064 utakmice i ima prosek od 24 poena, 6,5 skokova i tri asistencije. U Niksima je igrao sedam sezona, uz prosek od 24,7 poena, sedam skokova i 3,2 asistencije.

Svi su saglasni da Melo zaslužuje šansu u najjačoj ligi na svetu, međutim videćemo da li će je i dobiti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

17 h

Podeli: