Divac doveo Bjelici konkurenciju

Sakramento Kingsi doveli su još jednog igrača za narednu sezonu, dvogodišnji ugovor potpisao je Tajler Lidon.

Izvor: AK

Ponedeljak, 15.07.2019.

10:20

Divac doveo Bjelici konkurenciju
Photo by Jamie Schwaberow/Getty Images

Lidon je bio 24. pik na draftu 2017. godine, ali nije uspeo da se izbori za mesto u rotaciji talentovane postave Denver Nagetsa.

Ovaj 23-godišnjak se uklopio u želje Kingsa da dovedu univerzalno krilo koje je sposobno da pogađa trojke i tako "raširi" reket.

S obzirom na fizikalije i stil igre, Lidon će u narednoj sezoni biti konkurencija našem Nemanju Bjelici u ekipi Kingsa.

Lidon je tokom prošle sezone navodno bio interesantan Los Anđeles Lejkersima i Portland Trejl-blejzersima, ali potencijalni trejd se nije dogodio.

On još nije na pravi način "osetio" NBA jer je u ruki sezoni zbog povrede odigrao samo jedan meč, a prošle je nastupio u 25 utakmica i prosečno beležio 0,9 poena uz 0,7 skokova po meču.

Lidon je proveo dve godine na univerzitetu Sirakjuz, pre nego što je izašao na draft.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

17 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: