Kris Pol i njegov užasni ugovor traže novu destinaciju

Kris Pol, američki košarkaš, tek što se preselio u Oklahomu, a već bi trebalo da napusti tu ekipu.

Izvor: LN

Petak, 12.07.2019.

21:47

Kris Pol i njegov užasni ugovor traže novu destinaciju
Photo by Thearon W. Henderson/Getty Images

Rasel Vestbruk je prešao u Hjuston Roketse, dok je Pol, uz nekoliko pikova prve runde, otišao u Oklahomu.

Ipak, kako je preneo najobavešteniji novinar današnjice Adrijan Vojnarovski, Pol bi trebalo da napusti nekadašnjeg finalistu lige.

Kao destinacija koja je najizglednija izdvojio se Majami, koji je bio jedan od glavnih kandidata za dovođenje Vestbruka, otkriva popularni Voj.

Ono što Oklahomi pravi problem u pronalaženju ekipe koja bi htela Pola je njegov nestvarno veliki ugovor, prema kojem 34-godišnjaku sklonom povredama sleduje još 124 miliona dolara u naredne tri godine.

Majami je navodno već obavio razogvore sa čelnicima Tandera, ali do dogovora nije došlo.

Podsetimo, Oklahoma je u samo nekoliko dana ostala bez dve zvezde – pored Vestbruka ekipu je napustio Pol Džordž, koji je prešao u Kliperse. Trejdovan je takođe i Džeremi Grent, koji je novi član Denver Nagetsa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: