"Melo je bio ljut kada postigne 20 poena, a ekipa pobedi"

Čonsi Bilaps, nekadašnji saigrač Karmela Entonija, objasnio je zašto popularni Melo nema i dalje NBA ekipu.

Izvor: PT

Sreda, 10.07.2019.

21:45

Bilaps, koji je sa Entonijem igrao u Denveru i Njujorku, kaže da 34-godišnji košarkaš i dalje nije u glavi "raščistio" da više nije zvezda.

"Žao mi je Karmela Entonija, a evo i zašto. Melo je bio odličan saigrač. Trenirao je svaki dan, nije propuštao utakmice... Sada, ovo sam rekao i njemu – postići 30 poena mnogo je značilo Melu. Imao je utakmice gde postigne 20 ili 22 poena, mi pobedimo, a on je ljut", kaže Bilaps i dodaje:

"Kada postigne 36, a mi izgubimo, on je tu da nas bodri. Postići 30 poena mnogo je značilo za njega. Razlog zašto nije u ligi je zato što u glavi nije rekao sebi – OK, igraću protiv rezervi. Pokušaću da pomognem ekipi. Znam da možda neću biti u mogućnosti da igram završnice i šutiram za pobedu, ali želim da pomognem. E, on i dalje to nije shvatio".

Karmelo Entoni jedan je od najboljih ofanzivnih košarkaša u 21. veku, dugi niz godina beležio je 25-26 poena u proseku, međutim u poslednje dve sezone njegova karijera je u velikom padu.

U Oklahomi je imao 16 poena u proseku, što mu je bilo prvi put u karijeri da beleži manje od 20 poena. Prethodno je 15 godina zaredom imao prosek od 20 ili više poena.

Posle Tandera usledila je kratka epizoda u Hjuston Roketsima za koje je odigrao samo deset mečeva. Usledio je rastanak, a poslednji meč odigrao je novembra prošle godine. Sada se nalazi u potrazi za novom ekipom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: