Voriorsi otpustili Livingstona, Moris odjavio Sparse zbog Niksa

Golden Stejt Voriorsi odlučili su da otpuste Šona Livingstona, prenosi ESPN.

Izvor: PT

Sreda, 10.07.2019.

20:55

Voriorsi otpustili Livingstona, Moris odjavio Sparse zbog Niksa
Photo by Gregory Shamus/Getty Images

Livingston, koji je osvojio tri NBA titule sa Voriorsima, je sada slobodan agent i nalazi se u potrazi za novom ekipom.

Ugovor iskusnog beka bio je 7,7 miliona dolara, od čega je svega dva bilo zagarantovano. Voriorsi ta dva miliona neće odmah isplatiti Livingstonu, već će mu ugovor razvući na tri godine i u tom periodu mu godišnje isplatiti 666.000 dolara.

Voriorsi su se odlučili na ovakav potez kako bi ostali iznad "poreza na luksuz", odnosno kako ne bi plaćali penale zbog prekoračenja.

Od ostalih NBA novisti izdvajamo "slučaj" Markusa Morisa. Krilni centar dogovorio je usmeno sve sa San Antonio Sparsima, međutim neće ispoštovati dogovor.

Moris je odlučio da potpiše ugovor sa Njujork Niksima, koji su mu ponudili jednogodišnji ugovor vredan 15 miliona dolara. Sparsi su mu nudili dvogodišnji u vrednosti od 20 miliona, ali se on ipak odlučio za kratkoročnu saradnju sa Niksima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: