Svi čekaju Kavaja, ali na tržištu je još nekoliko sjajnih imena

Najveće NBA zvezde koje su ovog leta bile slobodne su već u prva dva dana potpisale ugovore, ali na tržištu je ostalo još interesantnih imena.

Izvor: AK

Petak, 05.07.2019.

09:40

Svi čekaju Kavaja, ali na tržištu je još nekoliko sjajnih imena
Photo by Elsa/Getty Images

U centru pažnje je svakako MVP ovogodišnjeg finala Kavaj Lenard, ali biće tu još nekoliko zanimljivih priča.

Svakako najzvučnija imena među slobodnim agentima su Demarkus Kazins i višestruki Ol-star Karmelo Entoni, o kojem se ipak sve manje priča pa se spekuliše da li će uopšte i da se vrati na NBA parkete.

Među traženom "robom" su i Deni Grin, Markus Moris, Keli Ubre Džunior, Tajus Džons, Džabari Parker, Džavejl Mekgi, Džeremi Lin, Kantevijus Koldvel-Poup, Ražon Rondo, Delon Rajt, Trej Lajles...

Takođe, tu je nekoliko još većih zvezda koje su zvanično pod ugovorima, ali se očekuje da promene sredinu ovog leta.

Među njima su Kevin Lav koji je prošle godine potpisao ugovor vredan 120 miliona dolara, ali je vrlo izvesno da će Klivlend Kavalirsi pokušati da ga trejduju.

Trostruki NBA šampion i jednom MVP finala Andre Igudala je završio u Memfisu u paketu koji je doveo Dianđela Rasela u Golden Stejt Voriorse.

Međutim, Grizlisi žele da podmlade tim pa pokušavaju da ga trejduju, dok Los Anđeles Lejkersi čekaju da rival otkupi poslednju godinu njegovog ugovora pa da ga potpišu kao slobodnog agenta.

Na tržištu bi mogao da se nađe i plej Džef Tig, sjajni defanzivac Tristan Tompson, potom važan šraf Reptorsa u osvajanju titule Mark Gasol, kao i plej Majamija Goran Dragić za koje američki mediji najavljuju moguće trejdove.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

21 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: