Majami "složio kockice" – doveo Batlera, a zadržao Dragića

Majami Hit kompletirao je trejd u kojem su učestvovala četiri tima kako bi doveo Džimija Batlera.

Izvor: AK

Utorak, 02.07.2019.

09:20

Majami
Photo by Mitchell Leff/Getty Images

Hit je poslao Hasana Vajtsajda u Portland, Džoša Ričardsona u Filadelfiju, a zaštićenog pika prve runde 2023. u Kliperse kako bi obezbedio prostor u "seleri-kepu" da ponudi Batleru četvorogodišnji ugovor vredan 142 miliona dolara.

Blejzersi su poslali Mejersa Leonarda u Majami, a Morisa Harklesa sa ugovorom od 11 miliona koji ističe u Kliperse.

To je omogućilo Klipersima da "izvku" i pika prve runde na draftu 2023, ali i da dovedu krilnog centra sa predispozicijama startera koji može da igra u tandemu sa Kavajem Lenardom koga "jure" da ga dovedu i potpišu s njim maksimalan ugovor.

Očekivalo se da ključni "piun" u ovoj šahovskoj partiji dovođenja Batlera na Floridu bude Goran Dragić, zainteresovani za trejd su bili Dalas Meveriksi, ali su se prema rečima agenta slovenačkog košarkaša Teksašani "predomislili", verovatno zbog visoke plate od 19,2 miliona dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: