NBA zove Marka Gudurića, oglasio se i Ražnatović

Košarkaš Fenerbahčea i srpski reprezentativac Marko Gudurić mogao bi ovoga leta da se preseli u NBA ligu.

Izvor: SN

Ponedeljak, 01.07.2019.

18:15

NBA zove Marka Gudurića, oglasio se i Ražnatović
EPA-EFE/Toms Kalnins

Kako pišu američki mediji, trenutni član turskog Fenerbahčea mogao bi svoju karijeru da nastavi u najjačoj ligi sveta pošto su za njega zainteresovani Memfis Grizlisi.

Gudurić je u Fenerbahčeu igrao na poziciji beka šutera i niskog krila i u Evroligi je za četu Želimira Obradovića imao 47% šuta za tri poena.

Grizlisi su trenutno u fazi reizgradnje tima i igrač profila Marka Gudurića bi mogao da im bude od koristi.

Gudurić će tako postati samo jedan u moru igrača Fenerbahčea koji su se otisnuli u NBA ligu proteklih godina.

Primera radi, Nikolo Meli je postao novi član Nju Orleans Pelikansa, Bogdan Bogdanović je u Sakramento Kingsima, kao i Nemanja Bjelica, dok je Bogdanov prezimenjak, Bojan, potpisao ugovor sa ekipom Jute.

A Gudurićev menadžer Miodrag Ražnatović u svom stilu je na "Tviteru" prokomentarisao odlazak njegovog igrača u Memfis Grizlise.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: