Kingsi se otarasili centra i doveli plejmejkera

Sakramento Kingsi su u kasnim večernjim satima prvog dana prelaznog roka napravili nove poteze.

Izvor: LN

Ponedeljak, 01.07.2019.

09:35

Kingsi se otarasili centra i doveli plejmejkera
Photo by Christian Petersen/Getty Images

Posle dogovora sa Trevorom Arizom i Dvejnom Dedmondom, ali i ranijih spekulacija oko ostanka Herisona Barnsa, Vlade Divac se nije zaustavio.

Kako su preneli američki mediji, Kingsi su se dogovorili sa bivšim plejmejkerom San Antonija, Indijane i Toronta Korijem Džozefom na trogodišnju saradnju vrednu 37 miliona dolara.

Džozef ima 27 godina, prethodne dve sezone je proveo u Pejsersima, a pod Gregom Popovičem je 2014. godine postao šampion NBA lige. Minule sezone je imao prosek od 6,5 poena i 3,9 asistencija po meču.

Kingsi su takođe odlučili da ne produže saradnju sa centrom Vilijem Koli-Stajnom, koji će od 6. jula postati slobodan agent i promeniti sredinu.

Divac je nagovestio da će povući takav potez dovođenjem Dvejna Dedmona, sličnog tipa igrača kao što je Koli-Stajn.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: