Divac ekspresno povukao poteze – potrošio 65M, ali ostao bez Horforda

Sakramento Kingsi obezbedili su dolazak dva iskusna igrača na samom početku prelaznog roka sezone 2019/20 NBA lige.

Izvor: LN

Ponedeljak, 01.07.2019.

08:05

Divac ekspresno povukao poteze – potrošio 65M, ali ostao bez Horforda
Photo by Roberto Serra/Iguana Press/Getty Images

Kingsi, koje sa mesta generalnog menadžera predvodi legendarni Vlade Divac, dogovorili su se sa veteranskim krilom Trevorom Arizom i centrom Dvejnom Dedmonom.

Ariza se obavezao na potpisivanje dvogodišnjeg ugovora vrednog 25 miliona dolara, dok je Dedmon pristao na trogodišnju saradnju vrednu 40 miliona dolara.

34-godišnji Ariza je vlasnik šampionskog prstena (2009. sa Lejkersima), a prošle sezone je nastupao za Vašington Vizardse, posle boravaka u Hjustonu i Finiksu. Imao je prosek od 14 poena i 5,3 skoka po meču.

29-godišnji Dedmon u Sakramento dolazi iz Atlanta Hoksa, sa kojima je proveo dve sezone. Prethodno i najuspešnije je igrao za San Antonio Sparse, a 2014. godine je bio Ol-star Razvojne lige sa Voriorsima.

Kingsi nisu uspeli da se dogovore sa iskusnim centrom Alom Horfordom, koji se odlučio na odlazak u Filadelfija 76serse za 109 miliona dolara na četiri godine.

Podsetimo, mediji su ranije preneli da bi Herison Barns trebalo da ostane Sakramentov igrač i da potpiše novi, četvorogodišnji ugovor vredan 86 miliona dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: