U susret NBA draftu – Jokić i reklama za tortilje VIDEO

NBA draft na programu je u noći između četvrtka i petka, a u susret ovom velikom događaju podsećamo vas na Draft 2014. kada je Nikola Jokić biran s 41. mesta.

Izvor: B92
Podeli
Photo by Doug Pensinger/Getty Images
Photo by Doug Pensinger/Getty Images

Naš Stefan Nikolić napisao je tekst o predstojećem Draftu. Opširnije pročitajte u tekstu – Novi klinci stižu i zavolećete ih.

Dobro je poznato da komesar lige objavi trideset pikova i da se sa njima rukuje na bini, a da se potom narednih trideset izaberu dok idu reklame.

Srpski košarkaš biran je s 41. mesta i u tom trenutku išla je reklama za "Taco Bell" tortilje. Pojavilo se ime Nikole Jokića i grb Nagetsa koji oznavača da su ga oni "pokupili" na draftu.

Ova reklama postala je poznata posle nekoliko godina, jer je Jokić postao superstar, i sada vas još jednom podsećamo na nju.

Denver nije znao šta da očekuje od Jokića, ali su prepoznali nešto što druge franšize nisu i u narednim godinama to će im se debelo isplatiti.

Centar reprezentacije Srbije sada spada među najbolje centre na svetu, prethodne sezone izabran je u "All NBA" prvi tim i tokom većeg dela godine igrao je na MVP nivou.

Nagetse je vodio do polufinala Zapadne konferencije, gde je ekipa Majka Melouna zaustavljena u sedmom meču od Portland Trejlblejzersa.

NBA draft je veoma važan za sve ekipe i pikovi se cene više nego što možete da zamislite. Pravi primer za to je Jokić, koji je biran tek s 41. mesta, a sada je NBA zvezda.

Draft je na programu od 01.00.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 42 idi na stranu