Grin i Vejd motivišu Gogu: Uramio bih ovu sliku, gledao je svaki dan i "grizao"

Goga Bitadze, mladi košarkaš Mega Bemaksa, našao se u centra pažnje američkih medija, ali ne zbog svojih partija, već zbog "urnebesne" slike.

Izvor: PT

Četvrtak, 20.06.2019.

16:45

Grin i Vejd motivišu Gogu: Uramio bih ovu sliku, gledao je svaki dan i
Photo by Mike Lawrie/Getty Images

Gruzijski centar u isto vreme trebalo je da priča za medije pred NBA draft, kada i Zajon Vilijamson, čudao s Djuka i budući prvi pik.

Oko Vilijamsona su bili brojni kamermani i novinari, dok je Bitadze sedeo sa strane i gledao studenta Djuka kako daje izjave.

Svi američki mediji objavili su ovu sliku uz brojne komentare, a najbolje su Bitadzeu dali Drejmond Grin, košarkaš Golden Stejta, i legendarni Dvejn Vejd, koji se penzionisao na kraju ove sezone.

"Bitadze bi trebalo da urami ovu fotografiju, da je gleda svaki dan i naporno radi!", napisao je Grin u jednom komentaru.

Ubrzo je stigao i Vejd da pruži podršku košarkašu Mega Bemaks.

"Iskoristi ovo kao gorivo (motivaciju)", kratko je napisao Vejd.

Nešto slično je Gruzin rekao posle ovog "incidenta".

"Ovo me može učiniti samo skromnijim i gladnijim kada vidim koliku pažnju je on dobio. Znam da je dobar igrač, verovatno najbolji, tako da mi to uopšte ne smeta. Imao sam ljude koji su dolazili i postavljali mi pitanja. Sve je okej, veoma sam uzbuđen zbog drafta", kaže Bitadze.

NBA draft na programu je u noći između četvrtka i petka, a Bitadze bi trebalo da bude izabran između 10. i 20. mesta u prvoj rundi.
Foto: Screenshot/Slamonline Instagram

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

12 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: