"Jokić je plakao u svlačionici"

Košarkaš Denvera Huančo Ernangomes je govorio o Nikoli Jokiću i tome kako se srpski reprezentativac osećao posle eliminacije iz plej-ofa NBA lige.

Izvor: SV

Četvrtak, 20.06.2019.

09:28

Photo by Steve Dykes/Getty Images

On je istakao da je mladi Somborac neverovatna osoba.

"Možda vi to ne znate, ali sam ja svakog dana sa njim i vidim da je on veoma skromna osoba i osoba koja mnogo radi. On je svakog dana u sali... On je jedini igrač u ekipi koji je odigrao svaku utakmicu, osim jedne, pošto je bio suspendovan", rekao je Ernangomes.

Kako je istakao, Jokić je u prošloj sezoni otišao korak dalje i podsetio da je postao najbolji centar u NBA ligi, postao član najbolje petorke lige, Ol-star učesnik i lider tima.

"Posle utakmice koja nas je izbacila iz plej-ofa, u kojoj je imao skoro 20 skokova, on je počeo da plače u svlačionici. Krivio je sebe za eliminaciju ekipe. Te stvari pokazuju koliko on voli košarku i da će najbolje od njega tek da dođe. On je, verovatno, najveći talenat koji sam ikada video", istakao je Ernangomes.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: