Kris Midlton postao slobodan igrač!

Američki košarkaš Kris Midlton izabrao je opciju da "izađe iz ugovora" sa Milvoki Baksima tako da je slobodan u izboru sredine.

Izvor: SN

Sreda, 19.06.2019.

19:20

Kris Midlton postao slobodan igrač!
Photo by Gregory Shamus/Getty Images

Kris Midlton se po košarkaškim kuloarima smatra za jednog od potcenjenijih igrača u ligi, a on u Baksima čini sjajan tandem sa grčkim krilnim igračem Janisom Adetokumbom.

Kako je preneo američki novinar Adrian Vojnarovski, Midlton želi da iskoristi opciju u svom ugovoru i odbije 13 miliona dolara koji bi mu po ugovoru pripali, tako da će postati slobodan igrač na leto i moći će da izabere gde će nastaviti karijeru, a više je nego jasno da će juriti maksimalan ugovor.

Milvoki Baksi su prema nekim navodima spremni da mu ponude petogodišnji maksimalni ugovor, ali se očekuje i da Midlton razmatra opcije četvorogodišnjeg maksimalnog ugovora u nekoj drugoj ekipi.

Podsetimo, Kris Midlton je prošle sezone igrao na Ol star meču i u proseku je beležio 18.3 poena, 6 skokova i 4.3 asistencije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: