Denver želeo Dejvisa – šta je zakočilo trejd Pelikansa i Nagetsa?

Denver Nagetsi raspitivali su se za Entonija Dejvisa, koji je pre dva dana trejdovan iz Nju Orleansa u Los Anđeles Lejkerse.

Izvor: PT

Ponedeljak, 17.06.2019.

16:20

Denver želeo Dejvisa – šta je zakočilo trejd Pelikansa i Nagetsa?
Photo by Steve Dykes/Getty Images

Malo pre toga Nagetsi su razmatrali da povuku potez i dovedu Dejvisa u Kolorado, međutim cena je bila prevelika.

Prema pisanju "Denver Post", Pelikansi su zahtevali da u trejd bude uključen Džamal Mari, a Nagetsi nisu bili spremni na taj rizik.

Tačnije, rizik je bio mnogo veći, jer Denver nije znao da li će Dejvis narednog leta ostati u Koloradu, ili napustiti franšizu, što bi bilo poražavajuće za Nagetse.

U dogovor dve franšize bio bi uključen i Majkl Porter junior, ali problem kod njega je taj što druge ekipe ne znaju u kakvom se stanju on nalazi. Talentovani krilni košarkaš propustio je prvu sezonu zbog povrede leđa.

Denver ima visoko mišljenje o Porteru, koji napreduje iz dana u dan, ali generalni menadžeri širom NBA veoma su skeptični jer ga nisu videli kako igra.

"Denver Post" navodi da su Nagetsi bili zainteresovani da upare Jokića i Dejvisa, ali ipak nisu želeli da se odreknu Džamala Marija.

Kakav je vaš komentar?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: