"Najgori potez u istoriji Lejkersa, nikada neće osvojiti titulu"

Lavar Bol, otac Lonza Bola, koji je iz Lejkersa trejdovan u Pelikanse, rekao je da je ekipa iz Los Anđelesa pogrešila što se odrekla njegovog sina.

Izvor: PT

Nedelja, 16.06.2019.

15:30

Photo by Mike Stobe/Getty Images

"Garantujem vam, ovo će biti najgori potez u istoriji Lejkersa i nikada neće osvojiti titulu", rekao je Lavar Bol za ESPN.

Los Anđeles Lejkersi i Nju Orleans Pelikansi dogovorili su se oko trejda u kojem će Entoni Dejvis postati novi košarkaš "jezeraša".

Pelikansi će Lejkersima poslati Dejvisa, a zauzvrat će dobiti Lonza Bola, Džoša Harta, Brendona Ingrama, četvrtog pika prve runde na ovogodišnjem draftu i dva buduća pika prve runde.

"Zažaliće. Lejkersi su potpuno slomljeni, ali ih je makar moj sin napustio pre nego što sve eksplodira. Ja sam im dao šansu rekavši im da ako dovedu braću Bol (Lonzo, Lamelo, Lianđelo) da mogu da prežive. Sada ste ih pustili... Ok, biće to hladni dani za njih u paklu", oštar je bio Lavar.

Lonzo Bol za dve sezone odigrao je 99 utakmica za Lejkerse i prosečno je beležio 10p, 6,4as i 6,2sk.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: