Kraj sage – Entoni Dejvis u Lejkersima!

Los Anđeles Lejkersi i Nju Orleans Pelikansi dogovorili su se oko trejda u kojem će Entoni Dejvis postati novi košarkaš "jezeraša".

Izvor: PT

Nedelja, 16.06.2019.

08:12

Kraj sage – Entoni Dejvis u Lejkersima!
Photo by Jonathan Bachman/Getty Images

Od februara ove godine traje saga oko trejda "Obrve", a kako on (trejd) nije kompletiran u toku sezone, morao je da se sačeka kraj kako bi pregovori ponovo počeli.

Pelikansi će Lejkersima poslati Dejvisa, a zauzvrat će dobiti Lonza Bola, Džoša Harta, Brendona Ingrama, četvrtog pika prve runde na ovogodišnjem draftu i dva buduća pika prve runde.

Novi generalni menadžer Nju Orleansa Dejvid Grifin uradio je odličan posao, pošto je za "Obrvu", kojem ističe ugovor naredne godine, dobio tri košarkaša s velikom potencijalom i još tri pika prve runde.

Lejkersi su dali dosta kako bi Dejvis naredne sezone igrao u ljubičasto-zlatnom dresu, ali su zadržali Kajla Kuzmu, što je velika stvar.

Lebron Džejms, najbolji košarkaš današnjice i igrač Los Anđelesa, konačno je dobio zvezdu uz sebe i ako dobro odrade "prelazni rok" mogli bi da se bore za titulu već naredne takmičarske godine.

Dejvis ima 25 godina, prethodnih sedam sezona igrao je u Pelikanima, međutim želeo je da napusti grad i u toj nameri je uspeo. U NBA odigrao je 466 utakmica i ima prosek od 23,7 poena, 10,5 skokova i 2,4 blokade.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

141 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: