Samoubistvo ili nastavak dinastije? Golden Stejt daje dva maksimalna ugovora

Golden Stejt Voriorsi planiraju da produže saradnju sa svoje dve zvezde Kevinom Durentom i Klejem Tompsonom.

Izvor: SN

Petak, 14.06.2019.

19:30

Samoubistvo ili nastavak dinastije? Golden Stejt daje dva maksimalna ugovora
Photo by Tim Warner/Getty Images

Kevin Durent je u ovom plej ofu zaradio jednu od najtežih sportskih povreda, rupturu ahilove tetive, dok je Klej Tompson pretrpeo pokidane prednje ukrštene ligamente.

Kako pišu američki mediji, uprava Golden Stejt Voriorsa spremna je da ponudi petogodišnje maksimalne ugovore niskom krilu Kevinu Durentu i beku šuteru Kleju Tompsonu.

U javnosti se već mogu čuti komentari da to nije pametan potez, pošto će Durent i Tompson zbog gore pomenutih povreda propustiti veći deo, ako ne i čitavu narednu sezonu.

Međutim, ako je neko pokazao da u njihov rad ne treba sumnjati, to je upravo Golden Stejt. Godinama su trpeli kritike zbog izbora "pogrešnih" igrača na NBA draftu, pa je stvoren paklen sastav.

Sve u svemu, sledi nam vruće leto, a ukoliko se Voriorsi zaista odluče da Durentu i Tompsonu ponude maksimalne ugovore, biće veoma zanimljivo videti kako će izgledati ostatak njihovog rostera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

63 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: