Veliko slavlje na ulicama Toronta

Hiljade navijača Toronto Reptorsa izašlo je prošle noći na ulice kako bi proslavili osvajanje prve, istorijske titule Reptorsa u NBA ligi.

Izvor: SN

Petak, 14.06.2019.

16:08

Veliko slavlje na ulicama Toronta
Photo by Cole Burston/Getty Images

Košarkaši Toronto Reptorsa osvojili su titulu šampiona NBA lige, pošto su u gostima pobedili Golden stejt sa 114:110 u šestoj utakmici finalne serije i tako Kanadi doneli prvi trofej.

Dok su košarkaši Reptorsa slavili u svlačionici uz šampanjac, na ulicama Toronta ali i cele Kanade čula se pesma, palile baklje, uzvikivalo "Mi smo šampioni".

"Tako mi to radimo na severu", napisao je premijer Kanade Džastin Trudo na svom "Tviter" nalogu.

Hiljade navijača utakmicu su pratile u navijačkoj zoni u Torontu, ali se potom ceo grad pretvorio u navijačku zonu kada je počela proslava.

"Ovo je najbolja noć u mom životu", rekao je Džon Kuk, 35-godišnji navijač Toronta.

Sada navijačima ostaje samo da dočekaju nove šampione i da sa zajedno s njima proslave istorijski uspeh. Šampionska parada planirana je za ponedeljak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: