Ingram, Bol i četvrti pik – Pelikansi slušaju ponude za Dejvisa

Los Anđeles Lejkersi i Boston Seltiksi razgovaraju sa Nju Orleans Pelikansima o potencijalnom trejdu za Entonija Dejvisa, prenose američki mediji.

Izvor: PT

Četvrtak, 13.06.2019.

09:33

Ingram, Bol i četvrti pik – Pelikansi slušaju ponude za Dejvisa
Photo by Chris Graythen/Getty Images

Kako je napisao Adrijan Vojnarovski, Lejkersi i Seltiksi najbliži su da postignu saradnju sa Pelikansima, koji žele da trejduju prvu zvezdu pre 20. juna, kada je NBA draft.

Njegov kolega Mark Stajn preneo je da su Lejkersi saopštili Pelikansima da su Brendon Ingram, Lonzo Bol i četvrti pik prve runde dostupni u pregovorima.

Ekipa iz "grada anđela" želi da zadrži Kajla Kuzmu, međutim možda će i on morati da bude uključen u trejd.

Sa druge strane Boston ima zanimljivije igrače za trejd, ali Dejvis ne želi da ide u Masačusets i njegov menadžer jasno je stavio do znanja Seltiksima da će Dejvis provesti samo jednu sezonu tamo, ako do trejda dođe.

U narednih 48 sati trejd Entonija Dejvis trebalo bi da se desi, pošto Pelikansi žele da znaju s čim raspolažu na NBA draftu 20. juna. Ono što je sigurno, Pelsi će imati pika prve runde u Njujorku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: