Kako su Reptorsi sami sebe pobedili?

Trener Toronto Reptorsa Nik Nurs je “ubio ritam“ svoje ekipe tajm-autom na 3:05 do kraja pete utakmice finalne serije sa Golden Stejtom.

Izvor: SV

Utorak, 11.06.2019.

16:11

Kako su Reptorsi sami sebe pobedili?
Photo by Claus Andersen/Getty Images

Voriorsi su tokom cele utakmice imali prednost, ali je krilni igrač kanadske ekipe Kavaj Lenard pokrenuo seriju i sa deset uzastopnih poena doveo svoj tim u prednost od šest poena razlike, na 3:28 do kraja meča.

Usledio je promašaj Stefa Karija u šutu za tri poena, Fred VanVlit je uhvatio skok i prošetao do polovine protivnika, kada je usledila “reakcija“ šefa stručnog štaba Reptorsa.

U momentu kada je njegov tim preuzeo kontrolu nad utakmicom, stekao prednost i bližio se pobedi koja bi donela šampionski trofej – Nurs je tražio minut odmora.

Usledio je veliki promašaj Lenarda i serija Voriorsa od 9:0, kojom su odbili ofanzivu Reptorsa i stigli do prednosti od tri poena.

“Odlučili smo da damo momcima malo odmora“, rekao je Nurs na konferenciji za medije posle meča, upitan da objasni zašto je tražio tajm-aut.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: