"Nisam heroj, ne igram za navijače – igram da pobedim" VIDEO

Košarkaš Toronto Reptorsa Kavaj Lenard govorio je o utiscima posle velike pobede nad Golden Stejt Voriorsima.

Izvor: LN

Subota, 08.06.2019.

08:39

Photo by Ezra Shaw/Getty Images

Reptorsi su došli do vođstva od 3-1 u seriji finala lige pobedom na gostovanju protiv Golden Stejt Voriorsa rezultatom 105:92.

Lenard je još jedanput bio najbolji akter meča, ovoga puta sa 36 poena i 12 uhvaćenih lopti.

"Ne igram herojsku košarku. Ne igram za navijače – igram da pobedim. Ne igram da bih oborio rekorde... Sve dok moj tim dođe do pobede ja sam zadovoljan", kratko je prokomentarisao Lenard.

Lenardu je ovo bila 14. partija sa 30+ poena u jednom plej-ofu, pa je došao na 4. mesto večne liste NBA lige, koju deli sa Majklom Džordanom (1998.), Alenom Ajversonom(2001.), Kobijem Brajantom (2010.) i Lebronom Džejmsom (2017.).

Ispred njega su samo Hakim Olajdžuvon (1995.), Majkl Džordan (16, 1992.) i Kobi Brajant (15, 2009.).

Popularni "Kandža" je pričao o najboljem šuteru svih vremena Stefu Kariju, kojeg je Toronto u ovom meču uspeo da limitira.

"On je neverovatan igrač, jedan od najboljih. Svake večeri igramo 'tvrdo', smanjujemo greške...", dodao je Kavaj.

Kajl Lauri nije imao dobro veče što se tiče šuta (3/12), ali je pomogao Reptorsima u svim drugim kategorijama, kao i u onim segmentima koji se ne beleže u statistici.

"On je naš kvoterbek. Odličan košarkaš i to pokazuje. Želi da pobedi, baš želi. Mi ne igramo za sebe, igramo samo da pobedom. Neka 'iskoči' ko god treba da iskoči", zaključio je bivši as San Antonija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: