Filadelfija nudi Batleru maksimalni ugovor?

NBA franšiza Filaldelfija Seventisiksersi spremni su da potpišu novi ugovor sa svojim kombo bekom Džimijem Batlerom.

Izvor: SN

Subota, 01.06.2019.

18:41

Filadelfija nudi Batleru maksimalni ugovor?
Photo by Mitchell Leff/Getty Images

Kao što je već svima poznato na leto ćemo imati prilično velika imena na "agenciji" za čije će se potpise boriti 30 NBA ekipa.

Jedno od tih imena je i Džimi Batler, ali kako prenosi američki novinar Brajan Vindhorst, Batler bi vrlo lako mogao da ostane član Siksersa, pošto je franšiza iz Pensilvanije spremna da mu ponudi produžetak saradnje uz novi, maksimalni ugovor.

Kako su američki mediji dalje preneli, Batlera će najverovatnije čekati četvorogodišnji ugovor i da je sve to počelo još u januaru mesecu, kada je Batler nametnuo kao jedan od lidera Siksersa, uz Simonsa i Embida, što su mnogi smatrali previše agresivnim potezom.

Batler je ove sezone u proseku beležio 18 poena, 5 skokova i 4 asistencije, a Filadelfija Seventisiksersi su eliminisani u drugoj rundi plej-ofa od strane sadašnjeg finaliste, Toronto Reptorsa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: