Trener Hjustona o sukobu Hardena i Pola: Sve je to normalno

Trener Hjuston Rokitsa Majk D'Antoni smatra da je priča o sukobu Džejmsa Hardena i Krisa Pola "naduvana".

Izvor: AK

Subota, 25.05.2019.

10:35

Trener Hjustona o sukobu Hardena i Pola: Sve je to normalno
Photo by Harry How/Getty Images

Američki mediji preneli su da su se dve najveće zvezde Rokitsa imali verbalni sukob velike tenzije posle šestog meča i eliminacije od Golden Stejt Voriorsa u polufinalu Zapada.

Razlog je navodno bila distribucija lopti u napadu tokom tog meča koji su Rokitsi izgubili 118:113 kod kuće.

"Ne, ne. To nije problem. Mislim da ste vi (novinari) požurili da objavite nešto što nije problem. Uvek imamo diskusije o tome kako bi trebalo da igramo, kako je najbolje da igramo. Nekad je previše ovoga, premalo onoga, znate kako to ide. Mislim da je to normalno", rekao je D'Antoni.

U pomenutoj utakmici Harden je postigao 35 poena (11/25 iz igre) uz 8 skokova, 5 asistencija i 4 ukradene lopte, dok je Pol dodao 27 poena (11/19) uz 11 uhvaćenih lopti i 6 proigravanja, dok su ostali igrači Rokitsa imaju ukupno 10 asistencija.

"Stvar je definitivno naduvana. Takve diskusije se stalno dešavaju u ekipama koje imaju nekoliko vođa, kao što mi imamo. To se dešava u svlačionici, na parketu, tokom tajm-auta. Svi žele da osvoje titulu. To se stalno dešava. Nisam primetio ništa neobično. Malo me iznenadila ova priča. Ništa se nije desilo", dodao je trener Hjustona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: