Adetokumbo spremio poklon dečaku koji mu je pisao pismo VIDEO

Zvezda Milvoki Baksa, Janis Adetokumbo, poslao je poklon dečaku, velikom fanu Baksa, koji mu se pre nekoliko dana obratio pismom.

SNIzvor: B92
Podeli
Photo by Gregory Shamus/Getty Images
Photo by Gregory Shamus/Getty Images

U finalu Istoka u NBA ligi rezultat je 2:2, a večeras se u Milvokiju igra peti meč. Glavna pretnja po Toronto je, naravno, Janis Adetokunbo. Kvota da će grčka Zver večeras od 02.30 dati više od 27,5 poena je 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za poene igrača u NBA ligi.

Koliko je sport važna stvar za mnoge ljude videli smo bezbroj puta.

Situacija koja nam dolazi iz američke savezne države Viskonsin, izmamila je osmehe mnogima. Nakon što su Baksi poraženi u oba meča u Torontu, serija je došla na egal, 2:2, pa se očekuje peti susret u Fiserv Forumu, a navijači su "označili" Janisove loše partije kao uzrok tih poraza.

Naravno, nisu svi mislili tako. Jedan od mlađih fanova Milvoki Baksa poslao je pismo svom omiljenom igraču Janisu Adetokumbu, u kome je rekao da se Janis ništa ne brine, kako momci i dalje imaju podršku, a on će navijati za njega u svakom momentu.

Janis je očigledno bio dirnut ovim potezom mladog navijača, pošto mu je poslao svoj dres i jednu od svojih potpisanih slika. Koliko se dečak obradovao poklonu koji je dobio od svog omiljenog igrača, možete videti u priloženom video klipu.

strana 1 od 46 idi na stranu