Adetokumbo spremio poklon dečaku koji mu je pisao pismo VIDEO

Zvezda Milvoki Baksa, Janis Adetokumbo, poslao je poklon dečaku, velikom fanu Baksa, koji mu se pre nekoliko dana obratio pismom.

Izvor: SN

Četvrtak, 23.05.2019.

09:00

Adetokumbo spremio poklon dečaku koji mu je pisao pismo VIDEO
Photo by Gregory Shamus/Getty Images

Koliko je sport važna stvar za mnoge ljude videli smo bezbroj puta.

Situacija koja nam dolazi iz američke savezne države Viskonsin, izmamila je osmehe mnogima. Nakon što su Baksi poraženi u oba meča u Torontu, serija je došla na egal, 2:2, pa se očekuje peti susret u Fiserv Forumu, a navijači su "označili" Janisove loše partije kao uzrok tih poraza.

Naravno, nisu svi mislili tako. Jedan od mlađih fanova Milvoki Baksa poslao je pismo svom omiljenom igraču Janisu Adetokumbu, u kome je rekao da se Janis ništa ne brine, kako momci i dalje imaju podršku, a on će navijati za njega u svakom momentu.

Janis je očigledno bio dirnut ovim potezom mladog navijača, pošto mu je poslao svoj dres i jednu od svojih potpisanih slika. Koliko se dečak obradovao poklonu koji je dobio od svog omiljenog igrača, možete videti u priloženom video klipu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: