Medžik: Niko mi ranije nije tako zabio nož u leđa

Medžik Džonson, bivši predsednik košarkaških operacija Los Anđeles Lejkersa, opširno je govorio o okolnostima koje su dovele do toga da ode sa te funkcije.

Izvor: SV

Utorak, 21.05.2019.

10:22

Medžik: Niko mi ranije nije tako zabio nož u leđa
Photo by Harry How/Getty Images

On je istakao da je u dogovoru sa vlasnicom franšize Džini Bas dobio dozvolu da ne bude potpuno prisutan.

“Pristao sam jer mi je potvrdila da ću imati moć da donosim odluke, ali sam istakao i da ne mogu da odustanem od svojih poslova koji mi donose novac“, rekao je Džonson.

Ipak, naveo je da nisu svi imali razumevanja za njegov način rada.

“Počeo sam da čujem govorkanja da ne provodim dovoljno vremena u kancelariji ili da ne dajem sve od sebe. Čuo sam da je generalni menadžer Rob Pelinka govorio takve stvari. Iza mojih leđa, a ja to ne volim. I prijatelji su mi govorili da čuju takve priče. Niko mi nije tako zabio nož u leđa“, naveo je Džonson.

Legendarni košarkaš je naveo da je želeo da otpusti trenera Luka Voltona, ali da je dobio protivnjenje takvoj odluci, zbog čega je rešio da ode.

“Rekao sam vlasnici da nam treba bolji trener. Prvog dana sam dobio odgovor da treba da razmislimo, drugog sam dobio odobrenje, a trećeg da se stvari vraćaju na početak. Onda se u razgovore uključio potpredsednik za poslovne operacije Tim Heris, koji je prijatelj sa Voltonom. Želeo je da Volton ostane u klubu. Tada sam ja odlučio da odem“, rekao je Medžik.

Potom je govorio o pojedinim potezima, kao što je trejdovanje Dianđela Rasela, draftovanje Lonza Bola, kao i odricanje od usluga Džulijusa Rendla i Ivice Zupca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

23 h

Podeli: