Lilard: Suočili smo se sa zidom u odbrani

Košarkaši Golden Stejt Vorirosa imaju prednost od 3:0 u polufinalnoj seriji NBA plej ofa Zapadne konferencije protiv Portland Trejl Blejzersa.

Izvor: SN

Nedelja, 19.05.2019.

10:49

Lilard: Suočili smo se sa zidom u odbrani
Photo by Jonathan Ferrey/Getty Images

Plejmejker Portlanda Demijan Lilard priznao je da mu je bilo izuzetno teško da pronađe ritam protiv sjajnih Golden Stejt Voriorsa, okarakterisavši da je njegov tim igrao protiv zida koji je Stiv Ker postavio u odbrani.

"Znate, svaki put kada krenem nešto da uradim na mene idu tri defanzivca. Postavili su zid u odbrani. Teško je igrati kada nikada nemate dobru poziciju za šut, a kada uzimate teške šuteve, normalno je da nemate dobre procente, tako da je situacija za vas sve gora i gora", poručio je Lilard, koji je meč završio sa 19 postignutih poena.

"Tim želi da igram dobro i to je ono što pokušavam da uradim. Ipak, očigledno je da oni znaju da će biti ugroženi ako ja budem igrao dobro"

Portland će dati sve od sebe da u noći između ponedeljka i utorka pobedi pred svojom publikom u "Moda Centru" i da tako izbegne "metlu".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: