Niksi se oprostili od Zajona i pronašli novu metu na draftu

Njujork Niksi imaju treći pik na ovogodišnjem NBA draftu i postoji šansa da sa te pozicije pokupe kanadskog plejmejkera Ar Džeja Bereta.

SNIzvor: B92
Podeli
Photo by Patrick Smith/Getty Images
Photo by Patrick Smith/Getty Images

Beret je levoruki plejmejker koji dolazi sa Djuk univerziteta i već sada se govori da bi mogao da napravi veoma lepu NBA karijeru, koja bi vrlo lako mogla da bude započeta u Medison Skver Gardenu, u dresu Njujork Niksa.

Niksi su na lutriji dobili trećeg pika i gotovo je sigurno da će u njihovim redovima završiti neki od najtalentovanijih igrača dolazeće generacije, a ukoliko se projekcije ispune i sa prve dve pozicije Nju Orleans i Memfis pokupe Zajona Vilijamsona i Dža Morenta, Niksi će moći da svoj pik iskoriste izborom Ar Džej Bereta.

Slavna ekipa "Nikerbokera" poslala je svoje predstavnike u Čikago gde će se obaviti razgovor sa plejmejkerom Djuka, Ar Džej Beretom, za koga su mnogi rekli da je nepravedno zapostavljen i da bi mogao da bude pun pogodak za svaku od 30 ekipa u ligi.

Niksi su bili gotovo sigurni da će dobiti prvu poziciju na draftu i već je bilo viđeno da će se u "Velikoj jabuci" naći Vilijamson, ali je draft lutrija tu opciju dodelila Pelikansima.

strana 1 od 46 idi na stranu