Neprocenjiva reakcija trenera i osoblja Pelikansa VIDEO

Nju Orleans Pelikansi dobili su pravo da biraju prvi na ovogodišnjem NBA draftu, pošto su kuglice na Lutriji tako odlučile.

Izvor: PT

Sreda, 15.05.2019.

10:36

Neprocenjiva reakcija trenera i osoblja Pelikansa VIDEO
Tanjug/ AP Photo/Nuccio DiNuzzo

Pelikansi su imali svega šest odsto šansi da pobede na Lutriji, odnosno šest ekipa nalazilo se ispred njih ako se gledaju procenti.

Najviše su imali Niksi, Sansi i Kavalirsi sa 14 odsto, međutim nijedna od ovih franšiza nije imala sreće, pa su Pelikansi "upali" na prvo mesto.

Bio je ovo veliku trenutak za Pelse, koji će na leto verovatno ostati bez Entonija Dejvisa. Oni će tako imati pika prve runde i za Dejvisa mogu da dobiju pravo blago, tako da je budućnost franšize veoma svetla.

Nakon što su Pelikansi dobili pika prve runde stigle su brojne reakcije na adresu ove franšize, a dve koje se izdvajaju su od trenera Alvina Džentrija i osoblja Pelikansa, odnosno ljudi koji su zaduženi za prodaju karata. Džentri je posle saznanja da će birati prvi ustao sa stolice u izviknuo "To, je**te", nakon čega se izvinio kolegama iz drugih franšiza. Sa druge strane prodavci karata su potpuno "podivljali" i postali "hit" na društvenim mrežama.

NBA draft na programu je 20. juna u Njujorku, a Pelikansi će s prvog mesta gotovo 99 odsto birati tinejdžera Zajona Vilijamsona, kojeg već svi vide kao budućeg superstara i košarkaša koji će promeniti tok lige.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: