Turska zabranila prenos mečeva između Voriorsa i Blejzersa

S Sport, televizija koja ima prava na prenose NBA utakmica u Turskoj, neće emitovati seriju između Golden Stejt Voriorsa i Portland Trejlblejzersa.

Izvor: PT

Utorak, 14.05.2019.

19:15

Turska zabranila prenos mečeva između Voriorsa i Blejzersa
Photo by Matthew Stockman/Getty Images

Ovakva odluka doneta je zbog Enesa Kantera, koji igra za Blejzerse i kojeg je u Turskoj predsednika Redžipa Tajip Erdogan optužio da ima veze sa terorizmom.

Kanteru je zabranjen ulazak u Tursku i zbog svega toga S Sport saopštio je da neće emitovati mečeve Voriorsa i Blejzersa.

"Nećemo prenositi seriju između Voriorsa i Blejzersa. Takođe, ako Portland prođe u finale, opet nećemo prenositi njihove utakmice. Nije do nas, tako je kako je", rekao je komentator S Sporta Omer Sarač za "Rojters".

Kanter ove sezone u plej-ofu prosečno beleži 13 poena i 10 skokova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

20 h

Podeli: