"Jokić je problem"

Junak pobede Portlanda nad Denverom u polufinalnoj seriji plej-ofa Zapadne konferencije Si Džej Mekalum pohvalno je govorio o Nikoli Jokiću.

Izvor: SV

Utorak, 14.05.2019.

11:32

Photo by Matthew Stockman/Getty Images

Bek Trejlblejzersa je odigrao spektakularnu sedmu utakmicu serije i doveo svoj tim do šanse da se bori za veliko finale NBA lige.

"Jokić je problem... On je čudovište. Skidam mu kapu. On je imao neverovatne serije u plej-ofu. Čuo sam da je preuzeo odgovornost za poraz, ali pričamo o tome da je to čovek koji je imao najbolji debitantski plej-of nastup, da ja znam. Skoro je imao tripl-dabl u proseku", naveo je Mekalum.

Kako je istakao, verovatno će Jokić posumnjati u sebe zbog promašenog slobodnog bacanja u finišu sedme utakmice, ali je dodao i da će Jokić biti ozbiljan problem za sve protivnike u budućnosti.

"Moram da pomenem Džamala Mareja, imaće sjajnu budućnost. Pol Milsap je bio sjajan, Geri Heris je uradio veliki posao, kao i moj prijatelj Mejson Plamli... Oni imaju sjajan tim. Mladi su. Budućnost je blistava za njih", zaključio je Mekalum.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: