"Nisam imao pojma koliko je Jokić poseban i hladnokrvan"

Američki košarkaš Erik Mekolum govorio je o Nikoli Jokiću i poslednjem meču polufinala Zapada između Portlanda i Denvera.

Izvor: LN

Ponedeljak, 13.05.2019.

16:23

AP Photo/David Zalubowski

Erik Mekolum je brat heroja Portlanda Si Džeja, čoveka koji je ubedljivo najzaslužniji za prolaz njegove ekipe u finale.

Košarkaš Uniksa iz Kazanja sa solidnim evropskim iskustvom na Tviteru je napisao da ga je Jokić oduševio, a pohvalio je i mladog Džamala Mareja.

"Čoveče, taj Jokić je prava zver. Nisam imao pojma koliko je on poseban dok nisam odgledao ovu seriju, jer nisam gledao Denver sem kada su igrali sa Portlandom u regularnom delu sezone. Hladnokrvan je. Marej pravi dosta problema, takođe. Imao je lošu utakmicu, ali je odličan igrač. Impresioniran sam", napisao je Mekolum.

Jokić nije uspeo da odvede svoje Nagetse do pobede, iako je na kraju meča imao 29 poena (11/25 iz igre, 2/6 trojke) poena i 13 skokova te 4 blokade, ali i samo 2 asistencije.

Portland će u finalu Zapada igrati protiv Golden Stejta, dok će se u finalu Istoka sastati Toronto i Milvoki.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

15 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

23 h

Podeli: