Kevin Durent propušta prvi meč finala Zapada

Krilni košarkaš Golden Stejt Voriorsa Kevin Durent zbog povrede lista desne noge propustiće otvaranje finalne serije protiv Portland Trejl Blejzesa.

Izvor: SN

Ponedeljak, 13.05.2019.

20:33

Kevin Durent propušta prvi meč finala Zapada
Photo by Ezra Shaw/Getty Images

Golden Stejt Voriorsi su se u finale Zapada plasirali nakon pobede nad Hjuston Roketsa posle šest odigranih utakmica, a njihovi rivali, Portland Trejl Blejzersi su do finala došli nakon serije od sedam utakmica sa Denver Nagetsima.

Golden Stejt je seriju sa Hjustonom završio bez Demarkusa Kaznsa i Kevina Durenta, a prema poslednjim informacijama koje stižu iz SAD–a Durenta neće biti ni u prvoj utakmici finala Zapada protiv Portlanda.

Kada Durent odsustvuje, oči su uprte u "Splash brotherse", Kleja Tompsona i Stefana Karija, a takođe se očekuje i veći broj minuta za veterana Andrea Igudalu, koji je faktički jedina preostala trojka u redovima Voriorsa.

Dobra vest za Ratnike je da se može očekivati povratak Demarkusa "Bugija" Kaznsa koji se oporavlja od povrede desnog kvadricepsa.Voriorsi su i definitivno favoriti u ovoj seriji, ali će biti veoma interesantno da vidimo može li Portland da ukrade jednu utakmicu u Orakl Areni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: