"Nadam se da Jokić neće igrati za Srbiju"

Huanćo Ernangomes, košarkaš Denver Nagetsa, našalio se sa novinarima u Koloradu, posle razočaravajućeg poraza u odlučujućoj utakmici polufinala Zapada.

Izvor: PT

Ponedeljak, 13.05.2019.

21:00

Photo by Tom Pennington/Getty Images -- Na slici su Ernangomes, Jokiæ i Donèiæ.

Španski košarkaš trebalo bi da igra za Španiju na Svetskom prvenstvu u Kini, koje je na programu od 31. avgusta do 15. septembra.

Srbija i Španija ne nalaze se u istoj grupi, ali će moći da se sastanu u drugoj fazi Mundobasketa. Zbog toga je Ernangomes izjavio da se nada da Jokić neće igrati za Srbiju, kako bi njima bio olakšan put ka finalu.

"Huanćo Ernangomes planira da igra za nacionalni tim Španije ovog leta. Rekao je da je uzbuđen što će možda igrati sa bratom i svojim idolima. Ernangomes se takođe našalio i rekao kako se nada da Jokić neće igrati za Srbiju, što bi dodatno olakšalo put Španiji", napisao je na Tviteru novinar BSN Denvera Herison Vind.

Medijima u Koloradu obratio se i Nikola Jokić, koji je rekao da ne zna da li će igrati za nacionalni tim Srbije. Opširnije pročitajte OVDE.

Izabranici Aleksandra Đorđevića nalaze se u grupi D sa reprezentacijama Italije, Filipina i Angole. Kada je reč o Španiji, oni će u prvoj fazi igrati protiv Irana, Tunisa i Portoriko.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

99 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: