"Drago mi je zbog Jokića, Amerika je videla njegove neverovatne mečeve"

Čarls Barkli, legendarni NBA košarkaš, smatra da će Portland Trejlblejzersi pružiti jak otpor Golden Stejt Voriorsima u finalu Zapada.

Izvor: PT

Ponedeljak, 13.05.2019.

17:00

Photo by Kevin Winter/Getty Images for Turner Sports

Blejzersi su u polufinalu savladali Nagetse u sedmom, odlučujućem, meču i u finalu će se sastati sa aktuelnim šampionom.

Srpski košarkaš Nikola Jokić iza sebe ima sjajni debitantski plej-of u kojem je prosečno beležio oko 25 poena, 13 skokova i devet asistencija.

Barkli je tokom sezone dosta hvalio Jokića, a emisiji "Inside the NBA" rekao je da mu je drago što su ljudi širom Amerike imali priliku da vide kakav je košarkaš Nikola Jokić.

"Drago mi je zbog Jokića, pošto je Amerika imala priliku da vidi njegovih sedam neverovatnih utakmica. Ali, da vam kažem nešto. Ovaj tim Portlanda je "bogat", Lilard i Mekalum su odmah iza Karija i Tompsona. Imaju sjajnu klupu, nadam se da je Rodni Hud zdrav i očekujem odličnu seriju protiv Voriorsa", rekao je Barkli, koji je dodao da je Denver imao priliku u prvom poluvremenu kada je vodio sedmnaest poena, ali se Portland do poluvremena vratio.

Šekil O'Nil nije mnogo komentarisao igru Nagetsa, već je pričao o finalu u kojem su, po njemu, izraziti favoriti Voriorsi. Sa druge strane Keni Smit istakao je da su "Blejzersi velika pretnja Voriorsima".

Iza Denver je fantastična godina, završili su drugi u ligaškom delu sezone, potom su u plej-ofu izbacili iskusne Sparse i zaustavljeni su na korak do finala Zapada.

Budućnost ovog tima je svetla
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

21 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: