Baksi se rugaju Pirsu: Nestao – da li ste ga videli?

Navijači Milvoki Baksa prozvali su nekadašnju NBA zvezdu Pola Pirsa zbog njegovog komentara na početku serije sa Boston Seltiksima.

Izvor: PT

Subota, 11.05.2019.

19:45

Baksi se rugaju Pirsu: Nestao – da li ste ga videli?
Photo by Alexander Tamargo/Getty Images for JBL

Pirs, bivši igrač Bostona, rekao je posle prvog susreta da je serija između Seltiksa i Baksa gotova i da ekipa Majka Badenholzera ne može da dođe do preokreta.

Franšiza iz Masačusetsa slavila je u prvom meču, ali je potom izgubila sva četiri i tim iz Viskonsina plasirao se u finale Istoka.

Kako je Pirs debelo pogrešio u svom komentaru, navijači Milvokija odlučili su “surovo“ da mu se osvete.

Nestao – da li ste ga videli? Poslednji put je viđen 28. aprila pričajući neke gluposti na ESPN. Ako ga pronađete kontaktirajte Bango na 1-414 – Buc – KSN5“.

Piše na papiru zalepljenom na banderi. Pirs je poznat kao očajni komentator, skoro svaku prognozu promaši, a mi se nadamo da neće onu, nama, najvažniju.

Nagetsi i Blejzersi u nedelju od 21.30 igraju sedmu utakmicu polufinala Zapada, a Pirs je prognozirao da će Denver pobediti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: