Lenard: Verujem da ostali ne žele samo da stoje sa strane

Košarkaš Toronta Kavaj Lenard je posle treće pobede u polufinalnoj seriji plej-ofa protiv Filadelfije da je ekipa pokazala način na koji treba da igra.

Izvor: SV

Sreda, 08.05.2019.

14:58

Lenard: Verujem da ostali ne žele samo da stoje sa strane
Tanjug/Frank Gunn/The Canadian Press via AP

Sjajni krilni igrač je ubacio 21 poen, uz 13 skokova, ali je, za razliku od prethodnih duela, imao veliku podršku u Paskalu Sijakamu (25 poena, 8 skokova), te Kajlu Lauriju i Deniju Grinu koji su upisali po 17 poena.

“Ovako treba da igramo svake večeri. Verujem da i ostali misle tako i da ne žele samo da stoje sa strane i da gledaju Laurija, Sijakama ili mene kako igramo. Svako želi da pruži doprinos ekipi“, naveo je Lenard.

Reptorsi će 10. maja imati šansu da zatvore seriju, na gostovanju Siksersima.

Lenard je istakao da ne oseća pritisak i da je jedino važno dati maksimum svojih mogućnosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

14 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: