"Nastavite da pričate o meni, ja ću nastaviti da uživam u životu"

Lider Oklahome Rasel Vestbruk se oglasio posle eliminacije svoje ekipe od Portlanda u prvom kolu plej-ofa Zapadne konferencije.

Izvor: SV

Petak, 26.04.2019.

15:26

Foto: Tanjug/AP Photo/John Amis

Trejlblejzersi su trojkom Demijena Lilarda u poslednjoj sekundi utakmice stigli do četvrte pobede u seriji i plasirali se dalje.

"Ne menja se ništa, iskreno... Ako želite da procenjujete moju karijeru i ono što sam uradio do sada na osnovu tri utakmice, onda izvolite. To mi ne znači ništa", rekao je Vestbruk.

Dodao je i da ga ne zanimaju priče o tome da je igrao loše, ko je bolji, a ko nije.

"Vidi, ja ću se sutra probuditi sa troje predivne dece, probudiću se i nasmejati, biću srećan i uživaću u životu. Ja znam ko sam i to je najviše što mogu da kažem o sebi. Ja znam svoje mogućnosti. Ja znam šta sam uradio. Ja znam šta mogu da uradim. I u redu sam s tim. Osećam se blagoslovenim što mogu da se probudim svakog jutra i da uživam u životu. Vi nastavite da pričate o meni, ja ću nastaviti da živim svoj život", naveo je Vestbruk.

Vestbruk je sezonu završio sa tripl-dabl prosekom od 22,9 poena, 11,1 skoka i 10,7 asistencija. U kategoriji dodavača je najbolji u ligi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: