Markanen: Osećam obavezu da budem bolji

Finski krilni centar koji nastupa za Čikago Bulse u NBA ligi Lauri Markanen iza sebe ima sjajnu sezonu, ali kako kaže očekuje da u budućnosti igra još bolje.

Izvor: SN

Četvrtak, 25.04.2019.

17:28

Markanen: Osećam obavezu da budem bolji
Photo by Jonathan Daniel/Getty Images

Lauri Markanen je u minuloj sezoni prosečno beležio 18,7 poena, 9 skokova uz 43% šuta iz igre, 36% za tri poena i 87% sa linije penala, nije baš 50-40-90 sezona, ali je to i dalje jako dobar postotak.

"Znam da svi kažu da će naporno da rade kada se završi sezona, ali ja ću zaista uraditi upravo to kako bih spremio svoje telo za dugačku i napornu sezonu, kao i za doigravanja, nadam se", poručio je krilni centar Čikago Bulsa.

Ol Star utakmica koja se naredne godine odigrava u Čikagu mu je glavna motivacija.

"Uvek sam imao taj cilj da zaigram na Ol Staru. Dajem sve od sebe kako bih se tamo našao, ali ne pritiskam sebe i ne mislim da ja moram da se nađem na Ol star meču. Imam obavezu da budem još bolji, ali nemam obavezu da igram na Ol Staru, samo želim da napredujem u svakom segmentu svoje igre i da pomognem ekipi što više mogu",
jasan je bio Lauri Markanen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: