Otkaz Kokoškovu u Finiksu

Uprava Finiks Sansa uručila je otkaz treneru Igoru Kokoškovu i to posle svega jedne godine saradnje.

Izvor: Z.K.

Utorak, 23.04.2019.

09:45

Otkaz Kokoškovu u Finiksu
Photo by Chris Gardner/Getty Images

Vest koju je u ranim jutarnjim satima objavio poznati novinar Adrijan Vojnarovski, ispostavila se istinitom jer je kasnije potvrdio i generalni menadžer Sansa, Džejms Džons.

On je rekao da mu je žao što je moralo da dođe do raskida saradnje sa srpskim stručnjakom.

"Posle dugog razmatranja, odličio sam da je najbolje da krenemo u novom smeru i to pre svega kada je reč o poziciji trenera. Želim da se zahvalim Igoru na njegovom radu u protekloj sezoni i damu poželim uspeha u nastavku karijere", poručio je Džons.

Vojnarovski je prethodno napisao kako je Finik simao plan da ukaže Kokoškovu poverenje, zahvaljujući boljim igrama u drugom delu sezone, a Adrijan je dodao i da je Kokoškov "cenjeni trener, odličan taktičar, ali ipak još jedna žrtva stanih promena u Finiksu".

Kao jedan od kandidata da nasledi Kokoškova pominje se Montoj Vilijams, pomoćni trener iz Filadelfije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: