Durent vodio Voriorse do pobede broj tri protiv Klipersa

Košarkaši Golden Stejt Voriorsa pobedili su kao gosti ekipu LA Klipersa sa 113:105 u četvrtoj utakmici prvog kola plej-of serije Zapadne konferencije.

Izvor: Z.K

Ponedeljak, 22.04.2019.

08:28

Durent vodio Voriorse do pobede broj tri protiv Klipersa
Photo by Yong Teck Lim/Getty Images

Šampionski tim je tako stigao do prednosti od 3:1 u seriji i prve meč lopte koju će imati prilike da realizuju u četvrtak 25. aprila od 4:30 na svom terenu.

Golden Stejt je odlično odigrao prvu četvrtinu i dobio je sa deset poena razlike (32:22), da bi na poluvreme otišli sa osam poena prednosti.

Činilo se da će Klipersdi posle odličpne treće četvrtine koju su dobili i tokom koje su imali prednost od pet poena (82:77) ipak uspeti da nekako dođu do pobede i izjednače u skoru, ali su opet odigrali slabo u poslednjih 12 minuta.

Kevin Durent i Klej Tompson su ponovo bili dominanti u igri Voriorsa. Durent je meč završio sa 33 poena, sedam skokova, šest asistencija i jednom ukradenom loptom, dok je Tompson postigao poen manje.

Drejmond Grin i Andre Igudala postigli su po deset poena.

U timu LA Klipersa, najefikasniji je bio Šei Gildžes-Aleksandar sa 25 poena, Danilo Galinari je postigao 16 uz sedam skokova,dok je Partik Bejverli ostvario dabl - dabl sa 12 poena i 10 skokova. Isti broj poena postigao je i Lu Vilijams.

Durent, koji je još jednom poakazo da je u formi, pohvalio je Kliperse.

"Oni bukvalno ne staju. Oni su jedan od onih timova koji vas teraju baš da se pomučite. Čak i sad, kada se budemo vratili kući mislićemo o njima jer imaju zaista čvrstu ekipu", priznao je Durent.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: