Meloun: Živimo za ovaj trenutak, prošlost je nebitna

Trener košarkaša Denvera Majkl Meloun bio je veoma raspoloženo posle ribrejka koji je njegov tim napravio u prvoj rundi plej-ofa Zapadne konferencije.

Izvor: Z.K.

Nedelja, 21.04.2019.

10:00

Meloun: Živimo za ovaj trenutak, prošlost je nebitna
Photo by Ronald Cortes/Getty Images

Pobedom od 117:103, Nagetsi su izjednačili u seriji protiv San Antonija na 2:2 i Meloun kaže da njegovi momci iz meča u meč uče šta treba da rade.

Meloun je takođe dodao da je njegov tim uspešno odgovorio izazovu da ne dozvole protivniku da praktično pobedom dođe do meč lopte.

"Video sam samopouzdanje kod igrača. Video sam mlad tim koji uopšte nije razmišljao o toj 2012.Jer ako razmišljate o tome što je bilo pre sedam godina, to će vas preplaviti. Živimo u sadašnjosti, za današnji dan", kaže Meloun.

Trener Nagetsa je posle treće utakmice rekao kako njegov tim mora da bude jači u duelu, da pokaže i tu fizičku stranu igre i igrači su ga poslušali.

"Bilo je mnogo toga što nije valjalo. Posebno naša nesposobnost da branimo reket. U prvoj utakmici izgledeli smo kao naplaćivači ulaznica. Uzmeš kartu, upadaj u reket, u redu je. To ne sme da nam se događa", jasan je Meloun.

S druge strane, Greg Popovič je bio nezadovoljan jer njegov tim nije imao taj takmičarski karakter u četvrtoj utakmici.

"Nagetsi su bili raspoloženi za nadmetanje, mi nismo. Njihov fizički pristup bio je vidljiv od provog minuta. Znali smo da će se to dogoditi, ali nismo na to odgovorili. Tako da je ovo bilo veliko razočaranje. Igrali su čvršće i pametnije od nas", rekao je trener Sparsa.

Derik Vajt je u ovom susretu bio nešto slabiji nego što se očekivalo.

"Bilo je ovo veče iz kog je mogao mnogo da nauči. Ova i prošla utakmica. Bio je drugačiji u ovom susretu i u odbrani i u napadu. Mlad je, posevćen, uči svakodnevno. Sveki igrač mora da prođe kroz neku školu. Osetio je večeras šta nije bilo dobro, siguran sam", zaključio je Popovič.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: