Meloun: Rezultat nije realan, trebalo je da izgubimo sa 20 razlike

Trener Denvera Majkl Meloun bio je veoma ljut posle poraza Nagetsa u trećem susretu plej-of serije sa San Antonijom.

Izvor: Z.K.

Petak, 19.04.2019.

08:59

Meloun: Rezultat nije realan, trebalo je da izgubimo sa 20 razlike
Photo by Ezra Shaw/Getty Images

Teksašani su pred svojim navijačima slavili sa 118:108, time su poveli sa 2:1 u četvrtfinalnoj seriji, ali Meloun kaže da je razlika trebalo da bude i veća u korist Sparsa.

On je posebno bio razočaran igrom pod košem, tačnije u odbrani. Za razliku od šuta koji je funkcionisao, Denver je bio veoma slab kada je trebalo braniti se u reketu.

"Šta sad vredi pričati. Imali smo odličan šut, ali su nas razbili jer nismo bili u stanju da čuvamo kako treba bilo kog igrača. Nezamislivo je da odeš na gostovanje i dopustiš da primiš 62 poena iz reketa, da imaš 22 izgubljene lopte i da primiš još 18 poena iz drugog pokušaja. Tako da konačan skor nije realan, moglo je i trebalo da bude i 20 razlike. Moramo da pogledamo snimak da sve na miru analiziramo", rekao je Meloun.

Još jedan podatak je zanimljiv. Sparsi su u sva tri meča plej-ofa nadskočili Denver.

"Starteri su bili loši. Šutevi igrača sa klupe su nad držali, ali nije bilo tečne igre koju je trebalo da organizuju starteri. I još nešto, u regularnoj sezoni smo bili odlični skakački tim, a sada nismo nadskočili protivnika ni u jednoj od tri utakmice. Moramo da se borimo i da prvi zadamo udarac. Njihovi igrači sa klupe su igrali odbranu, imali su dobar šut i nisu olako gubili lopte. Zato su i napravili tu seriju 16:0 u drugoj četvrtini", poručio je Meloun.

On je dodao i da je Derik Vajt poslao jaku poruku njegovim igračima.

"Vajt? kao da ništa nije jeo dva dana, bio je gladan, besan, poslao je svima poruku. Pitanje je kako žemo mi odgovoriti. Sledeći meč je ključan. Moramo pokazati kakav smo tim. Džamal Mari će morati da nauči da jedna dobra četvrtina nije dovoljna, kao u drugoj utakmici. U plej-ofu moraš svako veče biti dobar", zaključio je trener Nagetsa.

Naredni meč u San Antoniju igra se u subotu od 23:30.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: