"Kažete 'Jokić bio loš', a on imao tripl-dabl i može još bolje"

Košarkaš San Antonio Sparsa Rudi Gej pohvalno je pričao o srpskom centru Nikoli Jokiću.

Izvor: PT

Utorak, 16.04.2019.

11:50

Tanjug/ AP Photo/David Zalubowski

Jokić, koji je u prvom meču u karijeri u plej-ofu imao tripl-dabl učinak, nije uspeo da donese Nagetsima pobedu na startu doigravanja.

Centar Denvera imao je učinak od 10 poena (4/9), 14 skokova i 14 asistencija, međutim mnogi mu zameraju što nije bio agresivniji.

"Kažete – 'Jokić je imao lošu utakmicu' – a on je imao tripl-dabl. Mnogim košarkašima je namestio šuteve, imao je i skokova. I, i dalje imamo osećaj da može da odigra još bolje. Naš posao nije gotov s njim", rekao je Gej pred drugi meč prve runde.

Sparsi su u prvoj utakmici udvajali Jokića, koji nije želeo da forsira iz tih situacija i logično je snadbevao saigrače loptama. Oni su pogađali, otud i 14 asistencija, ali su dosta šuteva i promašili, otud i 6/28 za tri, odnosno 37/88 ukupno iz igre.

Ključ za Nagetse u drugom meču biće upravo procenti, kao i agresivnost Jokića da šutira više ka košu.

Utakmica između Nagetsa i Sparsa igra se u noći između utorka i srede od 03.00.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: