Udarac za šampiona – Kazins završio sezonu? VIDEO

Demarkus Kazins, košarkaš Golden Stejt Vorirosa, povredio je kvadriceps leve noge i mogao bi da okonča sezonu, prenosi ESPN.

Izvor: PT

Utorak, 16.04.2019.

09:16

Udarac za šampiona – Kazins završio sezonu? VIDEO
Photo by Ezra Shaw/Getty Images

Kazins, koji je propustio veći deo takmičarske godine zbog povrede ahilove tetive, odigrao je samo četiri minuta protiv Los Anđeles Klipersa, u drugom meču prve runde plej-ofa.

Centar Voriorsa sâm se povredio na startu utakmicu i prema prvi informacijama postoji bojaznost da je sezona gotova za njega.

Prema pisanju ESPN Adrijana Vojnarovskog iz tabora Voriorsa nadaju se da se radi o istegnuću, a ne kidanju mišića, međutim više će biti poznato u jutarnjim časovima u SAD, kada Kazins prođe magetnu rezonancu.
Tanjug/ AP Photo/Jeff Chiu
Ukoliko je u pitanju kidanje kvadricepsa, sezona će biti gotova za Demarkusa, a ukoliko je istegao mišić, postoji šansa da se vrati do kraja doigravanja.

Inače, Voriorsi su ispustili +31 protiv Klipersa i sada je 1-1 u seriji. Opširnije o meču pročitajte OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: